Fritidsfiskarnas blogg

Fritidsfiskarnas blogg

Om bloggen.

Denna blogg kommer att vara medlemmarnas portal där de själva kan göra inlägg, eller dela med sig av olika tipps som kan göra fisket lite enklare, samt och lägga in fiskerapporter.

Vid frågor skicka mail till: kontakt@fritidsfiskarna.com

Tillbaka till hemsidan:www.fritidsfiskarna.com

Höstens fisken

Rapporter.Skapad av Jens Gliminger sön, november 09, 2014 13:38:03

Hade sin tidigt bestämt att lägga en ordentlig satsning på abborre, en fisk som man fiskar alldeles för sällan. Därför har Kalmars abborrelokaler känts som ett naturligt val, som år efter år producerar abborrar av grövre kaliber. Första helgen skeddde i Hossmoån och man kan inte säga annat att det blev hellyckat. Flera abborrar över kilot slukade mina mört- och sutaragnade krokar och ett aktivt och fartfyllt fiske utspelade sig. Fick på topparna 1840,1360,1340 och 1220 men även bonusgäddor upp till 6,73! Lyckades även pilla upp ett nytt personbästa på braxen, en grov hane på 5600.

Har även avverkat mindre lyckade pass denna höst, bland annat efter sundets sillar men det är en annan historia. Nästa helg blir det ett nytt frest med Gustav Berg där vi ska utforska Kalmarsund och dess platser, sedan har vi också en tur inbokad på Vandia innan fokuset läggs om till vinterfisket.. Skickar med lite bilder.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.