Fritidsfiskarnas blogg

Fritidsfiskarnas blogg

Om bloggen.

Denna blogg kommer att vara medlemmarnas portal där de själva kan göra inlägg, eller dela med sig av olika tipps som kan göra fisket lite enklare, samt och lägga in fiskerapporter.

Vid frågor skicka mail till: kontakt@fritidsfiskarna.com

Tillbaka till hemsidan:www.fritidsfiskarna.com

Ebro

Rapporter.Skapad av Roberto M. fre, maj 08, 2015 10:48:34
Vad har 2015 bjudit på?

Tyvärr har många tilltänkta satsningar gått i rök detta år, en anledning till detta var den kassa vintern som gjorde att dom efterlängtade röding- och göspassen blev inställda, likaså blev det med den gamla favoriten lake där vi dock hann komma ut några gånger med en hyfsad topp till Gustav på 3460. Sen har det blivit några pass i Svartån och efter id, där jag hade turen att dra en romstinn idhona på 2960!


Sen blev det dags för en vecka i Spanien där vi fiskade med rutinerade Pontus Ingvarsson, som har opererat i området i många år. Fisket föll mig och min resekamrat Johan Almqvist i smaken, ena stunden sitter man och njuter med en kall bira och andra stunden står man och drillar tung fisk! Vi summerade veckan med 13 malar och 14 karpar, topparna på mal blev 46 kilo till mig och Johan knep veckans största karp på 18 kilo! Inga jättar tyvärr även om jag bomma en som mycket väl låg uppåt 60-70 kilo, grym spöböj på den fisken kan jag lova! Men revanschen kommer och jag kommer garanterat åka tillbaka till Ebro, förhoppningsvis snart :)

/JENS  • Kommentarer(0)//blogg.fritidsfiskarna.com/#post84