Fritidsfiskarnas blogg

Fritidsfiskarnas blogg

Om bloggen.

Denna blogg kommer att vara medlemmarnas portal där de själva kan göra inlägg, eller dela med sig av olika tipps som kan göra fisket lite enklare, samt och lägga in fiskerapporter.

Vid frågor skicka mail till: kontakt@fritidsfiskarna.com

Tillbaka till hemsidan:www.fritidsfiskarna.com

Segt på bloggen.

Rapporter.Skapad av Roberto M. ons, april 23, 2014 08:51:39

Det har varit dåligt med bloggande den senaste tiden då det läggs stort fokus med förberedelsen inför kommande Norge resa om knappt 2 veckor.

Dock har jag kommit igång ganska så flitigt med gösfisket nu innan kommande lek och gjort ganska så många korta men intensiva fiskepass. Påskhelgen som varit hann jag med att avverka 3 morgonpass med hyfsat bra resultat. En av dessa dagar kommer att vara en av årets höjdpunkt känns det som just nu, då jag under 1 intensiv timme lyckades landa 3 väldigt fina men ilskna gösar, 6,5 - 5,1 och 5,5kg kunde de vägas upp till. Dessa tre gösar togs i samma område och dök upp från ingenstans, då de var lite tveksamma till att hugga från en början men till slut så tröttnade de på den förföriska dansen som jiggen bjöd på och nöp argsint till. Även en slank och utlekt bonusgädda landades på prickskyttet som vägdes upp till 7,4kg och 110cm lång.


Ev. kommer det att hinnas med något enstaka pass till innan avresa.

  • Kommentarer(0)//blogg.fritidsfiskarna.com/#post69