Fritidsfiskarnas blogg

Fritidsfiskarnas blogg

Om bloggen.

Denna blogg kommer att vara medlemmarnas portal där de själva kan göra inlägg, eller dela med sig av olika tipps som kan göra fisket lite enklare, samt och lägga in fiskerapporter.

Vid frågor skicka mail till: kontakt@fritidsfiskarna.com

Tillbaka till hemsidan:www.fritidsfiskarna.com

Nytt år, summering av 2013.

Rapporter.Skapad av Roberto M. sön, januari 12, 2014 22:47:30

Då var 2013 slut och ett nytt fiskeår tar över stafettpinnen. Det har blivit några fiskepass sedan den senaste rapporten, årets sista pass avverkades annandag jul en lugn och väldigt dimmig dag där årets sista fångst blev 4 försiktiga pelagiska gösar á 2,4 -3,1 – 3,3 – 3kg.

Inför 2013 bestämde jag mig för att jag noggrant dokumentera alla mina fiskepass och landade fiskar. Nu sitter jag med en mycket intressant excel fil fullsmockad med data så som, platser, metod, vikter, tider och agn. Under året har jag hunnit med 49 fiskepass, 10 olika sjöar, 360 landade fiskar där de största vägdes in på 8,05kg gädda (prickskytte), 6,30kg gös (prickskytte) och 0,80kg abborre (pilkning).

Jiggen som levererade bäst i antal var Westin Twin Teez "Pearl Jam" som frestade totalt 216 gösar till att hugga.
Jiggen som levererade den högsta snittvikten var Westin Twin Teez "Old Gold".

I år kommer jag att fortsätta med att dokumentera mina fiskepass och följa vissa trender och platser. Jag kommer att lägga mer tid och fokus på det pelagiska fisket efter islossningen i de större sjöarna för att jaga mitt PB på gös.

I skrivande stund verkar nu vintern vara på ingång för att bita sig fast och förhoppningen är stor om att sjöarna skall lägga sig, då jag har många nya intressanta platser som jag vill sprida ut mina korta spön över.  • Kommentarer(0)//blogg.fritidsfiskarna.com/#post63