Fritidsfiskarnas blogg

Fritidsfiskarnas blogg

Om bloggen.

Denna blogg kommer att vara medlemmarnas portal där de själva kan göra inlägg, eller dela med sig av olika tipps som kan göra fisket lite enklare, samt och lägga in fiskerapporter.

Vid frågor skicka mail till: kontakt@fritidsfiskarna.com

Tillbaka till hemsidan:www.fritidsfiskarna.com

Mycket fisk.

Rapporter.Skapad av Roberto M. sön, september 22, 2013 22:54:23

Efter det att jag bytte prickskytte lod från mitt Elite5 till mitt gamla HDS5 så har jag hunnit köra 3 fiskepass, och fisket har blivit avsevärt mycket bättre då HDS5 är ett mycket bättre lod än Elite5.

Lördagens fiske levererade mycket fisk i den hårda västliga vinden. Började med att tidigt rampa i båten på näst intill torrlagd båtiläggningsplats, för att sedan i ca 3 knop ta mig fram genom den grymt täta dimman. Första timmarna när dimman låg som tätast lyckades jag bara lura upp 2st gösar var av den första blev dagens största på 4,1kg.

När dimman sedan skingrat sig började istället vinden från väst att öka och bli rätt så påtaglig med 7s/m och toppar på 10s/m, och det var detta väderomslag som behövdes för att trigga igång gösarana. För i den värsta vinden blev gösarna riktigt i stöten och började jaga hej vilt, då det var kontakt i nästan varje släpp. Fiskekompisen i båten jämte fick en fin gös på 5kg som blev hans största för dagen.

Själv landade jag totalt 22 gösar där många låg mellan 3-4kg och bjöd på några riktiga fighter.

//Skitfiske

  • Kommentarer(0)//blogg.fritidsfiskarna.com/#post59