Fritidsfiskarnas blogg

Fritidsfiskarnas blogg

Om bloggen.

Denna blogg kommer att vara medlemmarnas portal där de själva kan göra inlägg, eller dela med sig av olika tipps som kan göra fisket lite enklare, samt och lägga in fiskerapporter.

Vid frågor skicka mail till: kontakt@fritidsfiskarna.com

Tillbaka till hemsidan:www.fritidsfiskarna.com

Halvårsrapport

Rapporter.Skapad av Roberto M. mån, augusti 19, 2013 09:37:40

Det var ett tag sedan den senaste rapporten.

Tyvärr så blev inte början på årets fiskesäsong som väntad.
Allt såg lovande ut med en hel del uppdateringar på utrustningen på båten och en del planering på nya tänkta fiskedestinationer.

Men det fick en riktigt usel start då jag den 15: juni bröt fotleden under en fotbollsmatch, och fick domen 6 veckors gips utan någon som helst belastning.

Efter att i ca 3 veckor mestadels legat i soffan i gips, kunde jag äntligen tillbringa lite mer tid utomhus utan att värken i fotleden skulle bli olidlig.

Så med mycket möda och besvär kunde jag äntligen komma ut på sjön. Men det var inte helt enkelt då jag inte kunde tillföra någonting, utan bara titta på när farsgubben rampade och körde runt på min bil o båt.

Så ett par fisketurer kunde det bli under andra halvan av gipstiden, med assistans av farsgubben och mestadels blev det traditionell bottenvertikal (mängdfiske).

En av dagarna åkte vi ut till en av de stora sjöarna i trakten och efter någon timmes letande kunde jag stanna båten över ett finare eko på 8 meter över 25 meter, och där rådde det ingen tvekan utan att fisken steg omgående och karatehögg min jigg på 6 meter.

Efter en studs drillning kunde en fin gös på 4,6 kg håvas in och snabbt fotograferas för att sedan återgå till djupet. Denna gös fick också bli sommarens största vilket är lite av en besvikelse, men under de rådande omständigheterna så får man vara nöjd och lägga mer krut när man är frisk.

Med tanke på att man tillbringat stora delar av sommaren i soffan med tok abstinens, så har det blivit en hel del surfande och då var det inte speciellt svårt att klicka på "köp" knappen, så nu har ytterligare en ny uppsättning av en ny modell jiggar tagit plats i mina beteslådor.


Skitfiske!!!

  • Kommentarer(0)//blogg.fritidsfiskarna.com/#post52