Fritidsfiskarnas blogg

Fritidsfiskarnas blogg

Om bloggen.

Denna blogg kommer att vara medlemmarnas portal där de själva kan göra inlägg, eller dela med sig av olika tipps som kan göra fisket lite enklare, samt och lägga in fiskerapporter.

Vid frågor skicka mail till: kontakt@fritidsfiskarna.com

Tillbaka till hemsidan:www.fritidsfiskarna.com

Nya prylar

Tipps & tricks.Skapad av Gustav Berg fre, januari 13, 2012 13:18:25
Igår gjorde jag en beställning på metebolaget, blev Wychwood Solace Rod Sleeve och ett parasoll. Ska bli skönt med ordentliga skydd till mina spön som jag använder till gös,ål,gädda mm.

Nu går man mest och väntar på att isen ska lägga sig. Ser fram emot att utmana Sommens lakar i vinter. Jag och Roberto kommer även försöka köra lite gösfiske i vinter. Ska bli riktigt skoj. Hoppas vi kan få nån skaplig gös.

Ett problem jag fick förra året, var att lakarna väldigt snabbt sväljer betet under ismete. Ett problem som många har. Jag började förra året testa lite olika hair-rig varianter och det funkade helt ok. Det tar lite mer tid. Men om man fixar färdiga tafsar hemma så går det snabbt och smidigt att returnera lakarna. Kommer fortsätta med detta i vinter och testa lite olika varianter. Skickar med ett exempel på hur det kan se ut som jag gjorde förra vintern.  • Kommentarer(0)//blogg.fritidsfiskarna.com/#post2